Новини проекту
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Голосування
Як Вам новий сайт?
Всього 5 чоловік

Річний звіт роботи дошкільної різновікової групи короткочасного перебування «Сонечко» КУ «Комишуваська гімназія» за 2020-2021 н.р.

Дата: 12 січня 2022 о 11:20
66 переглядів

Річний звіт роботи

дошкільної різновікової групи короткочасного перебування «Сонечко» КУ «Комишуваська гімназія»

за 2020-2021 н.р.

Комунальна установа «Комишуваська гімназія» Попаснянської міської територіальної громади, знаходиться за адресою: смт. Комишуваха, вул. Почтова, б.3. Заклад складається з двох підрозділів - дошкільного та шкільного І-ІІ ступенів. Дошкільний підрозділ забезпечує належний рівень дошкільної освіти дітей віком від трьох до шести (семи) років відповідно до вимог Базового компонента дошкільної освіти. 

 Працює за Базовою програмою розвитку дитини дошкільного віку «Українське дошкілля».

В ДНЗ  в 2020-2021 н.р  навчалось 11 вихованців в групі короткочасного перебування дітей (різновікова група), діти від 4 до 6 років перебували в ДНЗ 4 години. 

1.1 Організація освітнього процесу.

Відомості

Показники

1

Мова навчання

українська

2

Кількість груп

1(різновікова)

3

Режим роботи

4 години

4

Кількість вихованців

11

5

Кількість працівників усього

2

6

Педагогічний персонал

1

7

Обслуговуючий персонал

1

Навчальний рік у закладі дошкільної освіти починається 1 вересня і закінчується 31 травня наступного року. Літній період починається 1 червня і закінчується 31 серпня.

Згідно з підпунктом 2 пункту 2 розділу II «Прикінцеві положення» Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (СОУГО-19)» на період встановлення карантину власником установи, організації або уповноваженим органом може змінюватися режим роботи закладу.

          У 2021-2022 н.р. різновікову дошкільну групу відвідують (станом на 01.09.2021) 11 дошкільнят: 3 роки – 3 дітей; 4 роки – 4 дітей; 5 років – 4 дітей.

Освітній рівень педагогів:

№ п/п

ПІБ

Посада

Освіта

1.

Жилєнко Вероніка Олександрівна   

Вихователь

 вища освіта

У 2020-2021 н. році навчально-виховний процес дошкільного закладу спрямований на вирішення головного річного завдання  роботи закладу

«Формування патріотично налаштованої  особистості в процесі створення для кожної дитини сприятливих умов для оволодіння важливою наукою – мистецтвом  життя».

Відповідаючи на вимоги часу, запити суспільства, у контексті духовного розвитку особистості важливо здійснювати  виховання в дітях патріотизму і толерантності до людей різних національностей. Це досягається активізацією

емоційної сфери дошкільника на основі широкої поінформованості про історію, традиції, культуру рідної країни.

Патріотичні почуття дітей дошкільного віку засновуються   на інтересі до найближчого соціального, природного і культурного оточення (сім’ї, батьківського дому, рідного міста, села, країни, традицій та звичаїв свого народу).

          Дошкільнята активно беруть участь у виховних заходах, враховуючи всі карантинні обмеження («Свято осені», «Йде на свято Миколай», «Свято 8 Березня», «Свято Масляної», «Прощавай садочок», районний конкурс «Попаснянські зіроньки» (ІІ місце)). Провели виставки « Барвиста осінь», «Зимонька  зима», «Веснонька – краса», «Літо танцює, літо   співає»

Вихователь ДНЗ була  активним учасником методичного об’єднання вчителів початкових класів та вихователя. Готувала та ділилась досвідом з таких питань: «Як створити безпечні умови у групі ДНЗ й підготувати навчальний рік до можливих змін епідемічної ситуації – рекомендації МОН», «Організація самоосвіти вчителів,  затвердження науково-методичних   проблем», була учасником майстру-клас “Ранкові  зустрічі”,  “Ігрова діяльність дітей дошкільної ланки, як засіб  активізації навчальної діяльності”, «Патріотичне виховання дітей дошкільного віку».

Систематично проводилась робота з батьками, згідно до карантинних норм, а саме: батьківські збори (онлайн-зустрічі) «Естетична  діяльність та українське декоративне мистецтво у формуванні національної свідомості дошкільників» та «Інноваційні технології з фізкультурно-оздоровчої роботи у співпраці з родинами», «Роль екологічного виховання та  навчання елементарним математичним уявленням у мовленнєвому розвитку дітей». З метою пропагування освітньої діяльності закладу щоквартально вихователь надавала батькам інформацію, консультації про умови перебування дітей в ДНЗ через інформаційні стенди з фотоматеріалами, буклети, інтернет-сайт закладу.

З метою  підвищення якості дошкільної освіти, забезпечення її інноваційного розвитку  педагогічний колектив дошкільного навчального закладу має спрямовувати свою  діяльність на формування різнобічно розвиненої, духовно багатої, оптимістично та патріотично налаштованої особистості, починаючи з перших років життя дитини і  завершуючи її вступом до школи. Проаналізувавши роботу закладу за 2020-2021 навчальний рік,  колектив ДНЗ   у 2021-2022 визначив основні задачі на новий рік.

Коментарі:
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.